Aanvraagformulier

De viering van Vlaardingen 750 jaar is een ambitie om met de stad te delen. Een moment om de handen ineen te slaan en samen te werken aan een mooie stad. Het jaar 2023 zal in het teken staan van Vlaardingen Doen! Wat fijn dat je het project met ons wilt delen. 

Vul dit formulier in om jullie aanvraag bij ons in te dienen, kies daarvoor de categorie die bij het project past. Aanvragen kan als stichting, vereniging of individu. Als individu is het mogelijk een bedrag tot €750 aan te vragen voor een project of activiteit. Als je alles doorlopen hebt gaan wij de aanvraag beoordelen, velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen.

Lees vooraf goed de informatie door of het project in aanmerking komt en houd rekening met de deadlines. Voor uitgebreide informatie kan je hier de voorwaarden voor een bijdrage vinden. Om je op weg te helpen hebben we een voorbeeld gemaakt voor een activiteitenplan en begroting.

Wil je een idee voor een project met ons uitwisselen, loop je vast in het aanvraagformulier of heb je vragen? Zoek dan even contact met het projectbureau (info@vlaardingen750.nl). Wij helpen je graag verder.

Let op: om de aanvraag  compleet te maken, moet je enkele bijlagen uploaden:

Aanvraag Klein:
- Beknopt activiteiten plan
- Begroting en dekkingsplan
- Recent bankafschrift

Aanvraag Groot en Middel:
- Beknopt activiteiten plan
- Begroting en dekkingsplan
- Recent bankafschrift
- Uittreksel KvK
- Financieel jaarverslag organisatie
- Statuten

Zorg dus dat je deze stukken gereed hebt voor je begint!


Geef hieronder aan wie de bijdrage aanvraagt voor jullie project. Als aanvrager ben je aanspreekpunt voor jullie project en zorg je dat na afloop de bijdrage verantwoord wordt.

(indien van toepassing)

NAW-gegevens organisatie
Contactgegevens aanvrager
IBAN-nummer aanvrager
Het rekeningnummer moet overeenkomen met de ingevulde gegevens van de aanvrager. Voeg ter controle een recent bankafschrift 
Volgende

Geef hieronder aan wat jullie gaan organiseren om 2023 tot een bijzonder feestjaar te maken.

Beschrijf kort de activiteiten die jullie gaan uitvoeren om 750 jaar Vlaardingen te vieren

Wat willen jullie bereikt hebben als het project klaar is? 

Volgende

Geef hieronder aan met wie jullie in 2023 Vlaardingen 750 jaar gaan vieren.

Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligers

Volgende

Geef hieronder aan wat jullie project gaat kosten, hoeveel daarvan jullie bij ons aanvragen en waar jullie dit geld aan willen besteden.

Cofinanciering bij projecten is niet noodzakelijk, maar weegt positief mee. Wees daarin creatief, samen krijgen we veel voor elkaar.

Volgende

Om jullie project en organisatie beter te leren kennen, vragen we jullie enkele bijlagen toe te voegen.

Max. 4 pagina’s, zie voorbeeld

Zie voorbeeld. Geef in het overzicht van inkomsten aan of bijdragen van derden zijn toegezegd of nog in aanvraag zijn.

Ter controle aanvrager/bankrekening

Volgende

Als jullie het aanvraagformulier volledig hebben ingevuld kan het formulier, na akkoord van onderstaande voorwaarden, verstuurd worden. Na het verzenden is het niet meer mogelijk om de aanvraag aan te passen. 

Na ontvangst van de aanvraag sturen we per e-mail een bevestiging. Als er nog vragen zijn over het project dan nemen we contact op. Het streven is om binnen vier weken na de deadline van de aanvraagperiode het project te beoordelen. Uiterlijk op 1 november 2022, 1 januari 2023 of 1 juni 2023 laten we weten of jullie project een financiële bijdrage krijgt.