ExpoCamp Vlaardingen nu te boeken!

ExpoCamp Vlaardingen is een tijdelijke camping aan de Krabbeplas in Vlaardingen en is speciaal opgezet ter gelegenheid van de viering van 750 jaar stadsrechten in Vlaardingen. De camping is geopend van 22 april tot en met 20 augustus en biedt accommodaties zoals lodgetenten, een tipi, een schattig pipowagentje, vintage bungalows, en ruimte voor eigen tenten, vouwwagens of campers. De accommodaties zijn gezellig ingericht en voorzien van robuuste bedden en er is netjes en schoon sanitair aanwezig.
Naast de leuke accommodaties worden er ook tal van activiteiten georganiseerd op het gebied van gezondheid, beweging en natuur. Zo is er onder andere Jerry Green's Urban Jungle Experience, waarbij je op zoek gaat naar alles wat krioelt, kruipt, rent en vliegt in de vroege ochtend of avondschemer. Daarnaast zijn er activiteiten zoals suppen, yoga en bootcamp. Voor degenen die van een uitdaging houden, is er een Vlaardingse editie van Kamp Van Koningsbrugge genaamd Kamp Flardinga.
De stadscamping is er voor iedereen en je kunt er een overnachting boeken voor een bescheiden bedrag. Je kunt nu boeken op www.expocamp.nl.

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief