Groot Vlaardings Koor Vlaardings Glorie

Muziek

Stadsgehoorzaal

04 nov

Op 4 november 2023 was er in de Stadsgehoorzaal een bijzondere middag: de Groot Vlaardingskoor Meezing Middag. De aanloop naar het evenement was spannend, maar de respons overtrof alle verwachtingen. Meer dan 60 deelnemers meldden zich aan, en er waren zelfs mensen die alleen voor de gezelligheid naar de repetities kwamen.

Op de dag zelf was de opwinding voelbaar. Na een intense ochtend van opbouw en last-minute aanpassingen, begon de voorstelling. De koorleden komen binnen en in
een mum van tijd zit de Harmonie vol met mensen die er zin in hebben. Na soundcheck van muzikanten, solisten en koor snel omkleden want de voorstelling gaat zo beginnen. De inloop in de zaal nam veel meer tijd in beslag dan gedacht. Er stonden meer rollators in de gang dan in menig verzorgingstehuis!!
Een lekkere opening van de middag met lied “Vlaardingen is jarig” met hulp van solozang van familie groep JUN. Daarna konden we los met lekkere meezingers en de historische terugblikken verzorgd door Ben en Willy.

Het evenement werd afgesloten met talloze complimenten en een dankbaar gevoel jegens alle betrokkenen. Het succes werd toegeschreven aan de inzet van het koor, de steun van sponsors, de faciliteiten van de Stadsgehoorzaal en de hulp van vrijwilligers. De mogelijkheid om dit in de toekomst te herhalen werd niet uitgesloten, waardoor deze middag een blijvende herinnering zal zijn voor alle deelnemers.

Foto's: Paul Meuldijk

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief