Halloween Event

Evenement

Scoutcentrum Broekpolder

27 en 28 okt

Griezelde in Vlaardingen
Vier spookhuizen, drie scare zones, een spookbos en meer dan tweehonderd scare acteurs. Halloween werd groots gevierd in de Broekpolder in Vlaardingen, en daar wilde je bij zijn. Voor twee dagen veranderde het terrein van Scouting Vlaardingen in de meest enge plek van de stad en omstreken!

Zombies en ontsnapte tijgers het horror terrein bestond uit verschillende gebieden. Zo waren er drie scare zones waar horrorclowns en bloeddorstige zombies je dood lieten schrikken. Ook ging je langs bij het spookbos en de vier spookhuizen. Bijvoorbeeld bij spookhuis The Freaks Show waar de circusdirecteur alle controle had verloren. Voor je het wist werd je gepakt door een van de enge clowns of opgegeten door de ontsnapte tijgers.

Halloween voor iedereen Halloween in Vlaardingen was voor iedereen en alle leeftijden. Op vrijdag 27 oktober waren kinderen tot en met 12 jaar welkom. Op zaterdagavond 28 oktober mochten tieners van 12 tot en met 18 jaar het terrein betreden. Later die avond waren alleen nog maar volwassenen welkom, want dan beloofde het echt griezelig te worden.

Samen met 215 vrijwilligers op vrijdag en 236 vrijwilligers op zaterdag hebben we er een onwijs gaaf evenement van gemaakt. Namens de organisatie van Halloween Vlaardingen willen wij de organisatie van Vlaardingen 750 onwijs bedanken. Zonder de bijdrage van Vlaardingen 750 hadden er nooit rond de 3.000 bezoekers kunnen komen.

Foto: Nancy Slegtenhorst, Olivier van Det

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief