Première Vlaardingen-lied door het Vlaardings Mannenkoor Orpheus

Op dinsdag 9 mei woont burgemeester Bert Wijbenga om 20.00 uur de première bij van het Vlaardingen-lied door het Vlaardings Mannenkoor Orpheus. Het koor heeft het lied vanwege 750 jaar stadsrechten laten componeren en arrangeren voor de Vlaardingse inwoners, zangkoren en muziekgezelschappen.

Componist Wim Kerkhof (van The Amazing Stroopwafels) heeft een hartveroverend lied geschreven dat zowel refereert aan de trotse actualiteit als aan de roemrijke geschiedenis van Vlaardingen. Musicus Arjan Breukhoven tekende voor het arrangement van de heerlijke meezinger. De première van het Vlaardingen-lied vindt plaats op dinsdagavond 9 mei aanstaande in de Remonstrantse kerk aan de Hoflaan 39. Orpheus zingt het lied dan voor het eerst officieel. Na deze première gaat het koor door met de eigen repetitie en kan de burgemeester nagenieten en vooruitkijken naar andere momenten waarop het lied te horen zal zijn in dit jubileumjaar.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wilt u daar gebruik van maken?
Geeft u zich dan snel op vóór maandag 18.00 uur per email aan Info@vmko.nl  o.v.v. uw naam en opgave met hoeveel personen u van plan bent te komen.
Wees er snel bij want vol is vol.

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief