Redders in de Regen

Onderwijs

KADE40

7 okt

KADE40 brengt een prachtig kinderboek uit ter ere van Vlaardingen 750!

In het kader van het feestelijke jubileumjaar Vlaardingen 750! heeft KADE40 met trots een kinderboek uitgebracht, getiteld "Redders in de Regen." Dit bijzondere boek, geschreven door Laila de Miranda en geïllustreerd door Yara Ruby, is niet alleen een viering van de rijke geschiedenis van onze stad, maar neemt lezers mee op een spannend avontuur.

Het boek werd feestelijk gepresenteerd op zaterdag 7 oktober tijdens het Kinderboekenfestijn, een middag vol vrolijke liedjes, wapperende vlaggetjes en rode limonade. Het evenement bood kinderen de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan boeiende workshops, activiteiten en voorstellingen. Als kers op de taart konden ze na afloop een exemplaar van "Redders in de Regen" mee naar huis nemen.

"Redders in de Regen" vertelt het verhaal van Lou, die op een dag een mysterieus raadsel ontdekt terwijl de stad zich voorbereidt op een grootschalige picknick. Het dreigende gevaar van donderwolken werpt een schaduw over het feest, en het is aan Lou en haar vriend Nordin om de stad te redden. Het boek belooft een avontuur vol spanning, vriendschap en moed voor jonge lezers.

Foto's: Sander Schenkel

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief