Stadskaravaan Festival De Loper

Evenement

De Loper

16 sep

De Loper liep uit voor de Stadskaravaan
Drukbezochte vijfde editie van het reizende festival

Zaterdag 16 september was het druk in het winkelcentrum De Loper tijdens de vijfde editie van het Stadskaravaan festival. Ruim duizend bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden uit de Holy en omstreken wisten het festivalterrein te vinden. Onder andere de optredens van Kenny B, Dikkie Dik en Small Talk zorgden voor enthousiaste geluiden uit het publiek. Organisator Stadsgehoorzaal kijkt met een brede glimlach terug op wederom een stralende dag vol culturele hoogtepunten.  

’s Ochtends trok de opbouw van het festivalterrein al veel bekijks, maar vanaf de opening om 13:00 uur tot de afsluiting om 17:00 uur was het grote plein van De Loper een ware hotspot in de stad, zowel door de zon als door het aantal bezoekers. Presentator Sjaak Bral, wethouder Ivana Somers-Gardenier, Jingle componist Ellis Piek en Xclusiv company opende het festival op knallende wijze, waarna het programma aaneengesloten doorliep.

De mini-shows van Dikkie Dik door Joes Boonen, het Talent Stage optreden door Riceau en de show van Vlaardingse Vangst Small Talk trokken veel belangstelling en ook bij de programmaonderdelen in de Mini Bieb en het Mini Museum was het een drukte van jewelste. Daarnaast gingen vele bezoekers met de voetjes van de vloer bij de Silent Disco, zijn er tientallen gezichten geschminkt door UN1EK, werden er heerlijke hapjes uit alle windstreken geserveerd op de Wijkproeverij, zijn er vele potjes FIFA gespeeld in de Minters Gamebus, is de jingle luidkeels meegezongen bij Villa Voice en zijn er honderden Karavaankiekjes gemaakt bij de fotobooth.

Het slotoptreden door reggae artiest Kenny B zorgde ervoor dat niemand stil kon blijven staan. Het hele plein zong mee met “Parijs”, “Vrienden” en “Als je gaat”. Dit optreden droeg alleen nog maar bij aan de al zo stralende dag en zorgde ervoor dat iedereen een lach op zijn gezicht kreeg.

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief