Urban Fit Festival

De inschrijving is geopend voor de Urban Haring Run die tesamen met het Urban Fit Festival gehouden wordt op zondag 21 mei 2023. Dit evenement maakt onderdeel uit van het Vlaardingen 750 Stadsprogramma.

Hardlopen door meer dan 20 Vlaardingse gebouwen tijdens de Urban Haring Run biedt een unieke manier om de stad Vlaardingen te beleven. Via Facebook kom je erachter door welke gebouwen er dit jaar gelopen wordt. 

Speciaal voor Vlaardingen 750 is er aansluitend het gratis toegankelijk Urban Fit Festival bij de Watertoren in 't Hof. Op dit festival vindt er een verscheidenheid van activiteiten, belevingen en clinics plaats onder het genot van muziek met een hapje en drankje.
Je kunt bijvoorbeeld genieten van een sportmassage, deelnemen aan een SUPYoga-clinic, ervaren hoe het is om in een ijsbad te zitten, een vitaliteitscheck ondergaan of een rondleiding door de Watertoren meemaken.

De Urban Haring Run en het Urban Fit Festival is een unieke en vitale mix van Vlaardingse cultuur, kunst, sport, muziek, geschiedenis en theater.

Meer informatie en inschrijven kan via www.urbanharingrun.nl

Urban Haring Run

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief