VLAAR-DINGEN DOEN voor een ander

In de afgelopen twee weken hebben vrijwilligers van Vlaardingen750 vouchers uitgedeeld bij de Voedselbank supermarkt. Met deze vouchers kunnen klanten van de Voedselbank een leuke vakantie boeken op de tijdelijke camping van ExpoCamp Vlaardingen aan de Krabbeplas. 

Waarom deze actie? 
Zo’n één op de acht gezinnen in Vlaardingen heeft een laag inkomen. De inflatie van de laatste tijd zorgt ervoor dat het steeds moeilijker is om de eindjes aan elkaar te knopen. Gezinnen die al langer een laag inkomen hebben, moeten steeds vaker de leuke dingen in het leven aan hen voorbij laten gaan. Ze kunnen het niet meer betalen. Er zijn ook gezinnen die klant moeten zijn bij de Vlaardingse voedselbank om dagelijks maaltijden op tafel te kunnen zetten. Omdat iets vieren pas écht een feest is, als iedereen mee kan doen, doet Vlaardingen 750 voor die gezinnen iets extra’s.

Wat is ExpoCamp? 
ExpoCamp Vlaardingen is een pop-up camping aan de Krabbeplas in Vlaardingen vanwege de viering van 750 jaar stadsrechten in Vlaardingen. Van 22 april t/m 20 augustus kan op deze camping  overnacht worden in lodges, een tipi, een pipowagen of in een vintage bungalow. De accommodaties zijn gezellig ingericht en voorzien van robuuste bedden. Uiteraard is er netjes en schoon sanitair en kan er eten en drinken gekocht worden. Ook is er een uitgebreid programma met allerlei activiteiten op het gebied van gezondheid, beweging en natuur. Mensen kunnen ook een staplek voor hun eigen tent, vouwwagen of camper regelen. Het boeken van een accommodatie of staplek kan eenvoudig via www.expocamp.nl.

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief