Vlaardingen Live

Muziek

Westhavenplaats

17 en 18 mei

Op 17 en 18 mei gingen de voetjes van de vloer. Tijdens Vlaardingen Live traden diverse bands op als onderdeel van de festiviteiten rondom Vlaardingen 750 jaar. Een swingend programma tussen alle horeca aan de Westhavenkade. Naast de Visbank werd een podium opgebouwd waar een selectie aan artiesten het publiek bekende en onbekende liedjes ten gehore bracht. 

Op woensdag traden er twee bands op. Saxist speelde sfeervolle jazz, funk, dance en daarna stond Chicago Funk op het programma. Een inmiddels populaire 11-koppige band die naam maakte tijdens het programma ‘Tribute – Battle of the Bands’ als Earth, Wind & Fires. Het kloppend hart van de band bestaat uit de bas, drums en percussie. De Chicago Groovende melodieën van gitaren en keys maken van het geheel een muzikaal spektakel. De blazerssectie zorgde voor de Chicago Swing met hun kleurrijke tonen en om het helemaal compleet te maken voegden zij hier nog de Chicago Soul (of soft soul) aan toe: de drie zangers en hun zwoele, rijk georkestreerde klanken.

Op donderdag speelde de Big Fun band klassieke en moderne bigbandmuziek van hoog niveau met veel FUN! Latino BM Royale sloot Vlaardingen Live! af met de beste Latin-Caribbean vibes & grooves!

Twee dagen Vlaardingen Live!
17 mei 
17.30 uur Saxist
20.00 uur Chicago Funk

18 mei 
13.00 uur Big Fun Band
16.00 uur Latino BM Royale

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief