Zangmuziekfestijn

Muziek

Buitenplaats, Zuidbuurt 85 (nabij metrostation Vlaardingen west)

11 jun

Een muzikale middag waarbij het genieten van muziek centraal stond. Georganiseerd door Jan Wilmer en Ben de Bruijne, de mannen die met hun enthousiasme vele Vlaardingers aan het zingen krijgen.

Voor het eerst in al die jaren dat ze muziek evenementen organiseren moesten ze rekening houden met een hitte protocol. Het zou wel eens heel warm kunnen worden op deze prachtige buitenlocatie en dat werd het. Maar de organisatie, de koren en het publiek hebben het enorm naar hun zin gehad.

In de voorbereiding is er contacten gelegd met Sahra Muse, Bryan Xilos, Turkse dansgroep, e.v.a. maar het bleek meer dan lastig om contacten te leggen. En als er bereidheid was om mee te doen was het moment van de zondagmiddag lastig qua beschikbaarheid. Maar dit heeft de sfeer van verbinding niet beïnvloed. Door de inzet van ruim 200 deelnemers (Waterwegkoor, Groot Vlaardingskoor, De Smarties, Popkoor Vocality, feestkapel de Haringkoppen, Djembeegroep Babata en de Oekraïense soliste Davia) werd het een prachtige muzikale middag waar jong en oud van hebben genoten.

Zie ook onderstaand recensie in Groot Vlaardingen.

Foto: Peter Spek

Sponsoren en deelnemende partijen:Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief